LogoVježbaj s nama

Upoznajte profesionalni tim stručnjaka.

Naši treneri

Predstavljamo vam tim licenciranih stručnjaka koji iza sebe imaju brojne sportske uspjehe. Obratite im se s punim povjerenjem.

Trener Dragan Franjković

Dragan Franjković

Rođen sam 16.7.1986 godine, nakon završene osnovne i srednje prirodoslovno-matematičke gimnazije u Osijeku, upisao sam preddiplomski studij na Građevinskom fakultetu u Osijeku. Nakon završetka Građevinskog fakulteta, upisao sam Diplomski studij na Kineziološkom fakultetu u Splitu. Diplomirao sam 2021. godine na smjeru kondicijska priprema sportaša te stekao zvanje stručni specijalist kineziologije.

Sportom se aktivno bavim od najranijeg djetinjstva. U pocetku su to bili gimnastika i nogomet, a kasnije odbojka i plivanje. Po završetku osnovne škole počeo sam se baviti kickboxingom i vrlo brzo ušao u sustav natjecanja. Ubrzo sam osvojio državno prventsvo te ušao u reprenzetaciju, a nedugo nakon postao sam i svjetski prvak u kickboxingu u juniorskoj konkurenciji. I u seniorskoj konkurenciji imao sam zapažene rezultate na domaćoj i međunarodnoj razini.

Kao vrlo mlad postao sam trener kickboxinga i otvorio vlastiti klub. Sa željom za sto više znanja, prošao sam brojne edukcije i tečajeve diljem svijeta. Završio sam edukaciju za kettlebell trenera po SFG federaciji, a nakon toga zavrsio sam instruktorsku obuku za Krav Maga sustav samoobrane. I dan danas pohađam edukacije i nastavljam ulagati u svoje znanje.

Radio sam na poslovima osiguranja VIP osoba i imovine te poslovne sigurnosti, pa sam tako završio i tjelohraniteljske obuke- Basic i Specialist, te mnoge druge seminare i edukacije.

Nakon nekog vremena počeo sam se baviti kaskaderskim poslovima, te sam radio na nekim svjetskim hitovima poput Hitman’s wife’s bodyguard sa Selmom Hayek, a nakon toga i na velikom hitu Expendables 4, gdje sam imao priliku biti “stunt double” glumcu Dolph Lundgrenu. Na istom filmu radio sam i kao “fight coreographer” te smisljao borilacke scene za poznate glumce. Imao sam priliku suradjivati sa 50 centom, Jason Stathamom, Megan Fox, Randy Cotureom, Tony Ya i drugi. Danas sam zaposlenik firme Športski objekti d.o.o gdje sam upravitelj streljane Pampas, te sam vlasnik i trener u Sportskoj Akademiji Osijek. Vodim natjecateljsku grupu treninga kickboxinga, te privatne treninge. Uz svakodnevno treniranje i bavljenje sportom, volim se baviti i planinarenjem i praktičnim streljaštvom.

Sportski uspjesi

 • juniorski svjetski prvak  — Light Contact (2004.)
 • juniorski državni prvak — Light Contact (2004.)
 • seniorski viceprvak Svjetskog kupa —Full Contact (2005.)
 • seniorski viceprvak Državnog kupa — Semi Contact (2003.)
 • mjesto na Internacionalnom kupu Hrvatske — Light Contact (2006.)
 • mjesto na Državnom prvenstvu — Light Contact (2007.)
 • mjesto na Croatia Open Juniors — Light Contact (2002.)
 • mjesto na Seniorskom državnom kupu — Light Contact (2004.)
 • meč za profesionalnu svjetsku titulu — Light Contact (2006.)
 • gala večer “Noć gromova” u Iloku 2007. — pobjeda putem knockouta
 • mjesto na profesionalnoj gala večeri “Fortuna kup” — Low Kick (2004.)

Vodi programe:

Obrazac za probne treninge

Pošaljite poruku i prijavite se na besplatan probni trening. Započnite vježbati s nama!