LogoVježbaj s nama

Što je sportska akademija?

Najbolje mjesto za treninge u gradu!

Uz vrhunski opremljen prostor, stručne trenere i motivirajuće okruženje – Sportska Akademija pravi je izbor za sportaše, rekreativce, roditelje i djecu.

about 1

Moderan i vrhunski uređen prostor

Djelujemo i usavršavamo se od 2006. godine, a u 2021. našem radu dali smo novu dimenziju. Na 450m2 nalaze se tri floora (tatami dvorana, open gym i ring),

about 2
about 3

Sva oprema je nova te omogućava savršeno iskustvo treninga, a prostor je uvijek čist i održava se najviši standard higijene.

about 4

U lounge baru možete se opustiti uz kavu, sokove ili proteinske shakove nakon kvalitetno određenog treninga.

about 5

Natjecateljski duh u sportskoj akademiji

Suradnja i podrška sastavni je dio uspjeha. Kickboxing klub Sveti Duh osnovan je 2004. godine, a od 2021. godine članovi treniraju u prostoru Sportske Akademije.

Sveti Duh broji 60-ak članova koji su ostvarili odlične rezultate na domaćim i međunarodnim natjecanjima u juniorskim i seniorskim kategorijama. Čast nam je dijeliti mjesto za trening s tako uspješnim timom i rasti zajedno.

about 6

Bogata ponuda treninga

Treneri licencirani za rad s djecom osmislili su raznovrstan izbor treninga koji će polaznicima pomoći u njihovom osobnom razvoju te izgradnji sportskog karaktera.

U jutarnjim i večernjim terminima odvijaju se treninzi kickboxinga, Krav Mage, kettlebella, boksa za žene i full body. Mlađe dobne skupine mogu upisati Krav Maga Kids & Teens, Sportsku školu za djecu i Kickboxing akademiju.

Pogledaj sve

Individualni pristup

Sportska Akademija, uz bogatu ponudu grupnih treninga, nudi mogućnost individualnih i poluindividualnih treninga u grupama do četiri osobe. Individualni treninzi su prilagođeni potrebama i željama svih naših korisnika. Programi se odvijaju pod budnim okom našeg stručnog tima.

Dijagnostika je element individualnih treninga koja služi za utvrđivanje sposobnosti, sastav tijela i drugih parametara kojima se određuju mogućnosti i plan treninga. Svaki korisnik na raspolaganju ima savjete nutricionista i mogućnost izrade plana prehrane kako bi u potpunosti bili spremni ostvariti željene ciljeve.

about 7

Naš tim, naša snaga

Sportska Akademija nije samo mjesto, nego i tim pet vrhunskih trenera. Uvijek nasmijani, opušteni i spremni usmjeriti korisnika ka ostvarenju njegovih ciljeva. Naš tim ništa ne prepušta slučaju, kod nas ne postoji manjak vremena zato što su korisnici uvijek na prvom mjestu

Sve o trenerima

Obrazac za probne treninge

Pošaljite poruku i prijavite se na besplatan probni trening. Započnite vježbati s nama!